• POKS

Viisi kekseliästä tapaa hyödyntää Instagram-karusellia

Päivitetty: 11o heinä 2018

Before and after -tyyppiset karusellipostaukset ovat varmasti monelle tuttuja. Mutta Instagramin postausmuotoa voi hyödyntää muillakin kekseliäillä tavoilla. Nappaa tästä vinkit talteen.


Jatkuva kuva

Kahdesta tai useammasta palasesta muodostuu yksi saumaton kuva. Katso, miltä toteutus näyttää, kun swaippaat oikealle: kyllä – saumattomalta!Palautteet

Mitäpä jos hyödyntäisit Instagram-karusellia saamiesi asiakaspalautteiden julkaisemisessa? Katso mallia The Sweet Stuffilta.


Reseptit ja ohjeet

Reseptit ja muut ohjeet voi piilottaa karusellin seuraaviin osiin, jolloin kaikista houkuttelevin kuva pääsee framille. Tsekkaa, miten Jyväbroiler sen tekee.


Tapahtumat ja eventit

Jos haluat julkaista tietystä tapahtumasta kuvia, kannattaa siinä ehdottomasti hyödyntää karusellia. Käyttäjät ärsyyntyvät helposti kymmenistä samaa aihepiiriä käsittelevistä kuvista feedissään, mutta selailevat helpon ja nopean karusellin muodossa kuvia kuitenkin mielellään. Katso esimerkkiä Marimekolta.


Step-by-step-ohjeet

Instagram ei alustana ole mikään tutoriaalien luvattu media. Vai onko sittenkin? Karusellia voi hyödyntää myös askel askeleelta kulkevien ohjeistusten julkaisuun. Vai mitä sanot Shopifyn toteutuksesta?