• POKS

No fear of missing out

Vaikka kuinka yrittäisi pysyä kärryillä kaikesta mahdollisesta, koko ajan ja ihan jatkuvasti, totuus on kuitenkin tämä: vituiks se menee kuitenkin.


Jos suhtaudut elämään riittävällä huumorilla, tsekkaa Vittu mitä paskaa -kauppa.

Tai vähän siloitellummin ilmaistuna: maailma on täynnä tietoa ja paljon hyvää sellaista viuhahtaa ohitsemme mobiililaitteidemme piippaustykityksessä samalla, kun loputtomalta tuntuva virta uutiskirjeitä pamahtelee virtuaaliseen postilaatikkoomme äänennopeudella. Jotta hyvä ei menisi hukkaan – ja jotta fear of missing out olisi turhaa – kokosimme parhaat palat viime aikaisista blogikirjoituksistamme. Löydät niistä paljon hyödyllistä infoa, toimivia vinkkejä ja uutta ajateltavaa. Käy kiinni!


Moni miettii, onko some-tekeminen hukkaan heitettyä rahaa? Suoraan sanottuna kyllä on, jos hommaan ei panosta. Tässä viisi syytä sille, miksi tuloksia ei synny somessa.


Facebook-arvonnat ovat yksi suosituimmista sisältömuodoista. Mutta miten arvonta järjestetään kaikkien sääntöjen mukaan? Lue ohjeet ja vinkit täältä.


Entä oletko pohtinut, milloin on oikea aika postata Instagramiin? Vastauksen löydät täältä. Ja jos haluat hyödyntää karusellijulkaisumuotoa entistä kekseliäämmin, kurkista myös tämä.


Entä tiesitkö, että sinulla on vaivaiset 1,7 sekuntia aikaa saada käyttäjän huomio some-feedissä? Se on vähän ja tarvitset tueksi nerokasta sisältöä. Vinkit siihen, miten nappaat käyttäjän huomion, saat täältä.


Maksetun Facebook-mainonnan kolme käskyä löydät täältä ja useimmin kysytyt kysymykset Facebook-mainontaan liittyen puolestaan täältä.


Sisältömarkkinoinnin tasoista löydät ajattelemisen aihetta täältä. Ja vinkit parempaan kännykkäkuvaamisen puolestaan tästä kirjoituksesta.