KATRI TÄSSÄ MOI!

Olen Katri, sisällöntuottaja ja kirjoittaja, koiranainen, kirjahamstraaja ja kukkaintoilija (jälkimmäisistä lisää alempana). 

Kipinä sisältöihin syttyi jo kultaisella 90-luvulla, kun hevosharrastus laajeni hevosaiheisten lehtien väsäämiseen. Ensin lehdet syntyivät käsipelin, sittemmin avautui aivan uusi maailma, kun joululahjaksi inttämäni sähköinen kirjoituskone pääsi tositoimiin.

 

Lehden nimi oli muuten Gallop ja sen iskulause kuului näin: kiitolaukkaa joka sivulla. Aika päheä, eikö totta? Lehden tilaajakunta koostui tietenkin pahaa-aavistamattomista sukulaisista, jotka kuuliaisesti ostivat jokaisen heille tuputtamani irtonumeron.

Heppahulluttelu on sittemmin vaihtunut koirahulluuteen ja kirjoituskone kannettavaa tietokoneeseen, mutta sama innostus sisältöihin on säilynyt.

NÄIN SE MENI

1983

Katri syntyi.

 

1995

Toimitti hevosaiheisia lehtiä ja myi niitä sukulaisilleen.

 

2007

Valmistui markkinointitradenomiksi Hämeen ammattikorkeakoulusta.

 

2007

Aloitti ensimmäisen oikean markkinointipestinsä Vantaan kaupungin markkinointiyhtiössä.

 

2009

Hyppäsi markkinointisuunnittelijan kenkiin Vantaan kaupungin viestinnässä.

 

2013

Aloitti työt Ylen kampanjapäällikkönä ja hoiti seuraavina vuosina erinäisten sarjojen ja palvelujen markkinointia.

 

2017

Voi pahoin matkalla työhaastatteluun ja päätti siltä istumalta perustaa oman yrityksen.

2020

On auttanut jo lukuisia yrityksiä sosiaalisen median ja sisältöjen maailmassa.

YKSI KOIRA

Tämä tässä on Vilho. Parsonrussellinterrieri on sekä ahkera lenkittäjä että luotettava toimistoassistentti. Vilho ilahduttaa Poksin sometileillä säännöllisesti, mutta tottahan toki modernilla herrasmiehellä on myös oma Instagram-kanavansa.

MONTA KIRJAA

Jos ei lue, ei voi kirjoittaa. Siksi yöpöydältä löytyy aina kirja – ja yleensä useampi. Kirjat ovat kuuluneet elämääni niin kauan kuin olen osannut lukea. Walt Disneyn kuvakirjoista siirryttiin sujuvasti Neiti Etsiviin ja Merja Jalon Nea-kirjoihin, joita hamstrattiin aina keskiviikkoisin kirjastoauton kurvatessa koulun pihaan. Kun Paula Drewn seikkailut alkoivat tuntua liian laimeilta, siirryttiin vaivihkaa Häräntappoase-linjalle. Nykyisin lukurepertuaariin kuuluu niin psykologiset trillerit, dekkarit kuin kevyempi elämäntaitokirjallisuuskin. Kaiken maailman kirjat löytyvät myös Instagram-tililtä.

MUUTAMA KUKKA

Kirjojen lisäksi tuhlaan estoitta kukkiin – koska elämässä ei voi koskaan olla liikaa kukkia, eihän? Kukkien värit, muodot ja yksityiskohdat kiinnostavat; suoranaista kukkahulluttelua voi seurailla omalta Instagram-tililtäni. 

MUUTA KIVAA

Elämässä pitää olla myös pientä hörhöilyä – ja kun tituleeraan itseäni vähän hörhöksi, sanon sen kaikella rakkaudella ja suurella kunnioituksella. Eteerisillä öljyillä lotrailu, jooga, astrologia ja kortit – siinäpä vasta ihanaa arjen hörhöilyä, joka tuo turhan tavalliseenkin päivään sopivasti taianomaisuutta.

TP-RGB_brand-element_sumu.png

VÄHÄN

HÖRHÖILYÄ